divendres, 20 de novembre del 2009

Cartellera 19/11/2009

AMELIA
Drama biogràfic dirigit per Mira Nair on l’oscaritzada Hilary Swank dóna vida a la llegendària pilot nord-americana Amèlia Earhart, que va desaparèixer mentre sobrevolava l'oceà Pacífic el 1937 en el seu intent per viatjar al voltant del món. Ewan McGregor interpreta el paper del pare de l'escriptor Gore Vidal, el gran amor d’Amèlia. D'altra banda Richard Gere encarna al marit d’Amèlia, George Putnam, mentre que Virginia Madsen és la ex esposa de Putnam.




LA NOCHE QUE DEJO DE LLOVER
Spleen (Luis Tosar), un tipus poc corrent, passa les nits filosofant fins a trenc d’alba en companyia dels seus amics de La Taverna dels Dramàtics, santuari bohemi al que no falta ni una nit des de fa anys. Després de tres mesos de pluja ininterrompuda, de sobte aquella nit deixa de ploure. És llavors quan Spleen surt a comprar pa i coneix a La Rusa (Nora Tschirner), una rossa amb serrell en la qual materialitza les seves il•lusions. Junts iniciaran un viatge inesperat, tendre i surrealista a través de la nit i a l'interior d'ells mateixos que transformarà les seves vides per complet…Drama dirigit per Alfonso Zarauza


LOS CONDENADOS
Isaki lacuesta dirigeix aquest drama d’intriga on dos ex-guerrillers es retroben 30 anys més tard en una excavació il•legal, on buscaran el cos d'un tercer company desaparegut llavors. La tensió i els secrets amagats durant aquest temps afloraran a mesura que s'acostin a la impredictible solució final, on no tot serà el que semblava. Premi fipresci 2009 en la 57 edició del festival de San Sebastián.


TENDERNESS
El tinent Cristofuoro (Russell Crowe) és un veterà policia obsessionat amb el cas de Eric (Jon Foster), un jove de 18 anys que, després de passar diversos anys a la presó acusat del crim de la seva mare i el seu padrastre, coneix a Lori (Sophie Traub), una adolescent que s'ha escapat de casa i que se sent atreta per ell. Convençut que Eric és un assassí en sèrie en potència, que en breu tornarà a actuar, el tinent Cristofuoro seguirà els passos de la parella. Encara que això signifiqui posar la seva vida i la seva carrera en perill...




AWAY WE GO
"Un lugar dónde quedarse" és la història d'una jove parella que està a punt de tenir el seu primer fill, i que es dedica a recórrer els Estats Units a la recerca del millor lloc per a començar assentar-se i començar com família. Quan Burt (John Krasinski) i Verona (Maya Rudolph) estan a punt de tenir el nen, sofreixen una crisi de pànic. No suporten el poble on viuen, i ara que els pares de Burt es muden d'allí, perden el suport amb el qual contaven. Llavors decideixen emprendre un viatge a la recerca del lloc ideal per a criar un nen. De passada, visiten a una sèrie de parents i amics. Alguns són absoluts excèntrics, uns altres són commovedors, però tots ajudaran a Burt i a Verona a trobar la seva destinació. Acabaran per descobrir que per a crear una llar, només es necessiten l'un a l'altre. Dirigida per Sam Mendes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada