diumenge, 1 de novembre del 2009

Estrenes 30/10/09

ADAM
Hugh Dancy protagonitza aquesta comèdia romàntica plena de sentiment, donant vida a Adam, un atractiu encara que enigmàtic jove que ha viscut tota la seva vida a cobert de qualsevol contingència, fins que coneix a la seva nova veïna, Beth (Rose Byrne), una bella i cosmopolita jove que li ensenyarà el món exterior, amb resultats divertits, commovedors i totalment inesperats. La inversemblant i enigmàtica relació revela fins a quin punt poden dues persones pertanyents a realitats distintes posar-se a prova a la recerca d'una relació extraordinària. Dirigida per Max Mayer


CASTILLOS DE CARTÓN
Basada en una novel•la d'Almudena Grandes i amb guió d'Enrique Urbizu. El director Salvador García Ruiz ens explica el triangle amorós de tres estudiants de Belles Arts. María José, Jaime i Marcos compartiran la seva passió per la pintura i una mica més; una història d'amor que durarà fins que l'època d'aprenentatge acabi i s’hagin d’enfrontar al món real.

DANCE MOVIE: Despatarre en la pista
Paròdia de les pel•lícules de balls en la qual un jove ballarí de street dance, i una jove s'uneixen gràcies a la seva passió cap al ball. Producte fàcil per a consum d'adolescents

DESTINO FINAL 4
Nick O’Bannon i uns amics acudeixen a un circuit de carreres per a presenciar una prova del Nascar. Durant aquesta té lloc un terrible accident que comporta desastroses conseqüències per a l'estadi. Però Nick descobreix que es tracta de només una visió d'alguna cosa que està a punt de succeir, i juntament amb dotze persones aconsegueix sortir del recinte i escapar d'una tragèdia segura. Pensant que han burlat a la mort, el grup continua amb la seva vida, però desafortunadament per a Nick, i els seus amics només és el principi, ja que la mort no deixa caps per lligar, i regressarà per a dur-se als supervivents d'una manera brutal. Seqüela que només aporta la tècnica del 3D.

TONARI NO TOTORO (Mi vecino Totoro)
Reestrena de la pel•lícula d’animació dels estudis Ghibli creada pel geni Hayao Miyazaki a l'any 1988. Relata la història d'una família que es trasllada al camp. Les dues filles, Satsuki i Mei, ensopeguen amb un esperit del bosc: Totoro, amb el qual entaulen amistat. El pare és un professor universitari que aviva la imaginació de les seves filles amb rondalles i històries màgiques sobre follets, fantasmes i esperits protectors de les llars, mentre la mare es troba malalta a l'hospital. Un dia, Satsuki rep un telegrama... Una pel•lícula màgica molt recomanable tan per adults com per a nens. La música de Joe Hisaishi és també màgica.



PETIT INDI
Dirigida per Marc Recha i interpretada per Marc Soto, Eduardo Noriega ,Eulàlia Ramon i Sergi López. Petit indi ens explica la història d’un jove adolescent amb problemes que viu immers en el seu món interior amb una companyia molt especial: una guineu i uns quants ocells cantaires.

SIN NOMBRE
Un thriller sobre immigració que va estar premiada a Sundance a la millor direcció i millor fotografia. Sayra (Paulina Gaitan), una adolescent hondurenya, es reuneix amb el seu pare per a viatjar als Estats Units; a partir de Chiapas, viatgen en el sostre d'un vagó de càrrega, on són vulnerables a la naturalesa i a la violència. Pel•lícula mexicana del 2009 força recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada