diumenge, 1 de novembre del 2009

XXVIII Festival de Terror de Molins de Rei


Del 5 al 8 de novembre se celebrarà la XXVIII edició del Festival de Terror de Molins de Rei. El leitmotiv d'aquest any és els nens al cinema de terror, protagonistes dels nostres pitjors malsons i que ens fan reviure totes les pors de la infantesa.
Actualment el cinema continua furgant en aquests èssers angelicals i innocents per fora, però diabòlics i malvats per dintre, per construir històries angoixants i macabres.
A les 12 hores es podran veure: GRACE una història en plena gestació, THE CHILDREN una cinta sobre la violència que poden demostrar els nens envers els adults, LA HUÉRFANA que tracta de manera bèstia la problemàtica en l'adopció, EDEN LAKE  un terrorífic film de supervivència, JACK BROOKS MONSTER SLAYER poders infernals a l'institut, ARRASTRAME AL INFIERNO la pel·lícula encarregada d'obrir la marató...
A part d'aquestes pel·lícules també es projectarà un film clàssic sorpresa que segons els organitzadors serà dels anys 80, nosaltres des de la nit americana apostem per LOS CHICOS DEL MAIZ o THE SHINNING....
A part de la marató de 12 hores, el dijous i el divendres hi haurà altres actes com el ja consolidat VIII CONCURS DE CURTMETRATGES, la projecció del film VIERNES 13 amb la presència de l'actor que va intepretar a Jason per primer cop (evidentment més grandet i amb menys algues per sobre) que ve acompanyat amb la seva banda de metal FIRST JASON i que oferiran un concert a la pista de la Peni.
Hi haurà altres actes paral·lels com el III CONCURS DE MICROLRELATS DE TERROR I GORE, una exposició d'il·lustracions de DKILLERPANDA, una sessió de curts pels instituts de la vila, i el visionat del spot del festival, que aquest any és el curt JUEGO DE NIÑOS de Paco Ruiz.

Per a consultar horaris, llocs i preus podeu consultar la web http://www.terrormolins.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada