dilluns, 9 de novembre del 2009

Estrenes 6/11/09

A LA DERIVA
Un drama dirigit per Ventura Pons i protagonitzat per Maria Molina, Roger Coma, Fernando Guillén i Marc Cartes entre d’altres
Ens explica la història d’Anna una infermera que torna després de treballar en una ONG a Àfrica i que troba feina de nit com a guarda de seguretat en un exclusiu centre de salut, un luxós hotel spa.

CELDA 211.
El dia que comença a treballar en la seva nova destinació com funcionari de presons, Juan es veu atrapat en un motí carcerari. Fent-se passar per un pres més, lluitarà per a salvar la seva vida i intentar donar fi a la revolta. El jove haurà de jugar-se-la a força d'astúcia, mentides i risc, sense saber quina paradoxa li ha preparat el destí.
Dirigida per Daniel Monzón a partir de la adaptació de la novel•la de Francisco Pérez Gandul. Una pel•lícula que recomanem des de la nit americana amb una gran interpretació de Luis Tosar.


ELOÏSE
Àsia, una noia de 18 anys, està a l'hospital en estat de coma. La seva mare i el seu xicot, Nathaniel, la cuiden. A poc a poc anirem veient els esdeveniments que van dur a Àsia fins a l'hospital, les seves relacions amb la seva mare, les seves amigues i el seu xicot, i, sobretot, amb Eloïse, una enigmàtica noia que la introduirà en un món de noves sensacions.
Un drama dirigit per Jesús Garay i interpretat per Diana Gómez, Ariadna Carbol i Laura Conejero entre d’altres.

JULIE & JULIA
Basada en fets reals, l'última pel•lícula de Nora Ephron narra la historia de Julie Powell (Amy Adams), una jove que sent que està desperdiciant la seva vida i que decideix dedicar un any a preparar totes les receptes de “Dominant l'Art de la Cuina Francesa”, clàssic llibre de cuina de la cèlebre Julia Child (Meryl Streep). Així, Julie decideix aprendre a cuinar a la seva manera amb la llegendària cuinera Julia. Durant l'any que suposa la seva experiència com alumna, escriu cada dia les seves experiències en un bloc que guanyarà múltiples adeptes. Una comèdia fresca i enèrgica que us recomanem...

El següent film és PANDORUM una barreja entre ciència-ficció, terror i aventures dirigida per Chistian Alvart Dos membres de la tripulació d'una nau espacial, el Tinent Payton (Dennis Quaid) i el Cap Bower (Ben Foster), es desperten en les seves càmeres de hibernació sense recordar gens del que ha succeït: ni qui són, ni quin era la seva missió o per què, aparentment, són els únics supervivents. Conforme s'endinsin en les zones més profundes de la nau, descobriran que no estan sols, i desvetllaran el terrible misteri que envolta la desaparició de la resta de la tripulació i dels passatgers. Aviat s'adonaran que mantenir-se amb vida és molt més important del que puguin imaginar-se: és l'única manera d'evitar l'extinció de la raça humana.

SIEMPRE A TU LADO
Remake de la pel•lícula japonesa Hachiko monogatari, dirigida el 1987 per Seijirô Kôyama. Basada en una història real, narra la història d'un professor d'universitat que recull a un gos perdut en una estació. Després de buscar informació sobre l'animal, el professor descobreix que el gos anava a les andanes diàriament, des de feia setmanes, per a esperar el retorn del seu amo, però aquest havia mort en un accident en la ciutat. Hachiko començarà una nova vida al costat del seu nou amo, però a aquest també li canviarà la vida al descobrir els llaços que es poden crear entre un animal i una persona.

THE BOX
Estem en l'any 1976. Norma Lewis (Cameron Diaz) és professora en un institut privat i el seu marit, Arthur (James Marsden), és enginyer de la NASA. Són, en tots els aspectes, una parella normal que duu una vida normal als afores de la ciutat amb el seu fill Walter, de 9 anys... fins que un home misteriós amb un rostre horrible i desfigurat apareix a la seva porta i presenta a Norma la seva proposta de vida alternativa.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada